01 apr 2014

Da førjulsstria startet, vel, da startet også vårt renoveringsprosjekt her på Hunderfossen. Rom har blitt tømt, pusset opp og satt sammen igjen. Ny presentasjon, nye funksjonaliteter, nye romkategorier, nye produkter… men samme gode Hunderfossen og samme gode service!

Nytt digitalt tv-anlegg betyr bedre bilde og flere kanaler både på hotellet og i hyttene, samt på servicebygget på Campingen! Før sommeren skal det også bety (hvis alt går etter planen) at helårshyttene og servicebygget på campingen vil kunne tilby WiFi til sine gjester. Så snart vi kan bekrefte det vil vi si ifra! Og ja, det betyr at barna kan se NRK  Super hvis de ønsker å få med seg Barne-TV før sengetid, og det betyr at de som liker fotball kan se siste championsleague matcher i Simenstugu eller i vår resepsjonsbar!

Nye fargevalg i rommene har gjort rommene veldig koselige synes nå vi! Vi har også bevart noe av det gamle Hunderfossen som gjestene våre kjenner og elsker! Samtidig er det nye TV’er i alle rom, nye senger som kan velges om de skal være satt opp som dobbeltseng eller om de skal være enkeltsenger (Zip & Link senger fra England), nye sovesofaer i alle Premium rommene våre, nye lenestoler, nye lamper og mye mye mer…

Vi har også kuttet litt i betongen og kan nå tilby 2 sett med connecting rom!

Og sist, men ikke minst, vi har lagt til 30 køyesenger for barn opp til 10 år! Våre produkttestere var enstemmig: Kjempegøy!

Så, kom innom å se alle våre nyheter her på Hunderfossen Hotell & Resort… Det er enda noen ting vi ikke har fortalt dere om…. Vi sees!

[topp]
X