Oversikt

  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...

her er det nok å velge i…

Hotell – oversikt over romtyper.

Familierom
Våre familierom tilbyr overnatting for opp til 5 personer i 2 separate rom. Hovedrommet har samme størrelse som våre Standard rom, men i tillegg er det et ekstra soverom med familiekøye
Premium deluxe rom
Tilsvarende som våre Premium rom, men har den fordelen at disse rommene har egen balkong med utemøbler.
Standard deluxe hotellrom
Tilsvarende som våre Standard rom, men har den fordelen at disse rommene har egen balkong med utemøbler.
Premium rom
Våre premium rom tilbyr mere plass. Også her er det valgfritt om det er dobbelt- seng eller enkle (twin) senger. De fleste av disse rommene er nyrenovert med inne- bygde, nedfellbare køye- senger for barn i tillegg til sovesofa.
Standard hotellrom
Våre standard rom tilbyr valget mellom dobbeltseng eller enkle (twin) senger. De fleste av disse rommene er nyrenovert med innebygde, nedfellbare køyesenger for barn.

Hytter – oversikt over hyttetyper.

Sommerhytter
Vi har i tillegg 33 camping-hytter med en enklere standard. Disse har 2 til 6 sengeplasser. Hyttene har ikke innlagt vann, men du finner sanitæranlegg rett ved enhetene. Hyttene ligger idyllisk rundt hotellets "lille innsjø" Svanesjøen.
Helårs hytte, 8-sengs med dusj/bad
Alle våre helårs hytter og leiligheter kommer med en kjøkkenkrok og med dusj/wc. Mange har også en koselig peis og alle er trivelige og hjemmekoselige og tilbyr et godt avbrekk fra hverdagens stress og mas!
Helårs hytte, 6-sengs med dusj/bad
Alle våre helårs hytter og leiligheter kommer med en kjøkkenkrok og med dusj/wc. Mange har også en koselig peis og alle er trivelige og hjemmekoselige og tilbyr et godt avbrekk fra hverdagens stress og mas!
Helårs hytte, 4-sengs med dusj/bad
Våre trivelige helårs hytter kommer alle med en kjøkkenkrok og har dusj/wc. Mange har også en koselig peis og alle er trivelige og hjemmekoselige og tilbyr et godt avbrekk fra hverdagens stress og mas!

Leiligheter – oversikt over leilighetstyper.

Leilighet, 8 sengs Gamleveien, helårs
Leilighet for 8 personer med 3 soverom, bad og badstu, kjøkken med kjøkkenutstyr, spisekrok og oppholdsrom med TV.
Leilighet, 8 sengs, helårs
Leilighet for 8 personer med 3 soverom, bad, kjøkken med kjøkkenutstyr og oppholdsrom med TV
Leilighet, 6 sengs, helårs
Leilighet for 6 personer med 2 soverom, bad, kjøkkenkrok med kjøkkenutstyr og oppholdsrom med TV.

Aktiviteter – oversikt over teambuilding og andre aktiviteter i og rundt Hunderfossen.

Kanefart
Vi arrangerer kanefart for grupper. Minimum 12 personer. Kanefarten kjører fra Hunderfossen Hotell og en runde i nærområdet. Turen tar ca. 45 minutter. Forhåndsbestilling senest en uke før arrangementet.
Barneaktiviteter på hotellet
Se oppslag i resepsjonen for dagens program! Egne aktiviteter og kino for de minste og for de litt større. Gratis for alle gjester på hotell, hytter/leiligheter og camping.
Norsk Vegmuseum
Innendørs- og friluftsmuseum, maskiner, landhandleri og kafé. Museet er gratis. Åpent kl. 10-18 alle dager hele sommeren. vegvesen.no
Svanebåter, minigolf og mini-ATV’er
På sørsiden av hotellet finner du svanebåter, minigolf og mini-ATV'er. Åpent kl. 17-21 hver dag i skolens sommerferie.
Hunderfossen Familiepark
Hunderfossen Familiepark er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med store flotte aktiviteter både inne og ute.
Hjulbob/Bobraft
I 700 meters gangavstand ligger Lillehammer Olympiske Bob-og Akebane. Her kan dere kjøre den populære hjulboben sommerstid og bobraft på vinteren.
Barnas Gård Hunderfossen
Barnas Gård ligger bare 100m rett ovenfor Hunderfossen Hotell. En koselig gammel husmannsplass med mange dyr man kan hilse på og kose med. Morsom klatreløype, og et helt "fjøs" med fjøsnisser!
Hunderfossen Høydepark
Nå nye høyder med jobben! Utfordrende, morsomt og sosialt. En av Norges største og mest utfordrende. Trygt og sikkert. Beregn 2,5 - 3 timer på alle løypene.

 

X