Vinterferie / vinterhelg 2019

  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...

Velkommen til vintereventyret Hunderfossen!

Velkommen til gode vinterdager på Hunderfossen, enten dere har vinterferie eller tar en helgetur i vinter. Vinterparken åpner 08. februar 2019, Hafjell Alpinsenter og milevis med langrennsløyper ligger et steinkast unna. I perioden fra 27. Desember 2018 til 02. April 2019 har vi gratis skibuss til og fra Hafjell for våre gjester. I restauranten er det fyr på peisen og hjemmelaget, sunn og god mat for alle. 

Book Her!

Aktiviteter på hotellet i februar00_ZOM_8410_new

~ Akebakke – vi har akebrett
~ Sparker
~ Barne-/ungdomskino
~ Lekerom

Hunderfossen Vinterpark

Vakkert, unikt, spektakulært, morsomt og underholdende. Her er alle attraksjoner og aktiviteter, mye for både store og små. Les mer på vinterparken.no:
~ 4D-kino «Den Lillle Prinsen»
~ Snøtrollene rundt i parken
~ Show og dans rundt i Vinterparken
~ Isprinsessen og Kvitebjørn Kong Valemon
~ Trollfallet – og prinsessen i tårnet
~ Snøhotellet
~ Isbaren
~ Radiobiler
~ Iskatedralen
~ Snø- og isskulpturer
~ Iskunst
~ Trollskogen med ny forestilling
~ Toddyheksa
~ Eventyrslottet
~ Snørafting
~ Snølekehaug
~ Barnesnøscooter
~ Trollveggen
~ Kanefart
~ Eventyrkinoen med forestillinger hele kvelden
~ Sparkerkanefart_slottet
~ Krambua
~ Slottsbutikken

Hunderfossen Vinterpark er åpent følgende dager i 2019: 08.,09.,15.,16.,19.-23.,27.-28. Februar, samt 01.-02. Mars 2019
Alle dager fra 18.00 – 20.30
For grupper/arrangementer er attraksjonene i vinterparken tilgjengelig utover dette på forespørsel. Les mer om gruppeaktiviteter 

Overnatt i eventyrlige omgivelser med is og snø kunst

Overnatt i eventyrlige omgivelser med is og snø kunst

 

Hafjell Alpinsenter

Hafjell finner du et stort utvalg av løyper uansett ferdighetsnivå, alder og type utstyr. Hele skianlegget ligger solvendt og har gode snøforhold fra medio november til medio april. I tillegg til noen gode og varierte alpinløyper, et fullkomment parktilbud fra de minste til de aller råeste, finner du også et av Norges største preparerte løypenett for langrenn. På Mosetertoppen kan du gå på ski selv etter mørket har falt med en lysløype på 7 km.

Norsk Vegmuseum

Norsk vegmuseum byr på opplevelser for hele familien.  Stor innendørsutstilling med museumsbutikk: Bli med på en reise fra istidens slutt, gjennom vikingtiden, middelalderen og unionstiden, begynnelsen av den moderne tidsalder, og helt inn i fremtiden! Opplev veghistorien fra tråkk til motorveg, med spennende opplevelser som et vikingskip på havets bunn, en scene fra et kloster, sinte bønder, rampete skyssgutter og selvsikre sjåfører. Friluftsmuseum: med maskiner og veghistoriske miljøer som skysstasjon, arbeidsbrakker, gjestgiveri og landhandel som vitner om historisk reiseliv, arbeidsliv og vegmiljø. Uteområdet er lagt til rette for barnefamilier med sandkasse, tråbiler og lekeplass. Om sommeren tilbyr vi veteranbussturer, hesteskyss, åpen smie, gjestgiveri og landhandel. Spennende fjellsprengningsmuseum: Bli med 240 meter inn i det rå fjellet. Her vises glimt fra den autentiske og dramatiske fjellsprengningshistorien. Spennende tunnelvandring gjennom lys, lyd og bilde i fjellet der det drypper fra taket.

Lillehammer Olympiske Bob-og Akebane

Prøv bobrafting! Bobraft er en gummiboben på is. Det er plass til 5-6 personer i tillegg til en autorisert pilot. Hastigheten kommer opp i ca 100 km/t og gir et trykk på 3G. Hjelm er obligatorisk og sikkerhets-instrukser gis av piloten før kjøring. Aldersgrense 10 år m/foresatte, 12 år u/foresatte.

Jorekstad Fritidsbad

Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i lekebasseng og vannsklie. Tilpasset alle aldersgrupper.

Lekeland i Hafjell

Lekeland Hafjell er ett av Norges største innendørs lekeland, tilpasset barn fra 0 til ca. 12 år, med et lekeareal på ca. 900 kvm. 

Maihaugen

Maihaugen på Lillehammer er et av landets vakreste friluftsmuseer. Museet kan friste med 200 historiske bygninger, spennende utstillinger, gode matopplevelser og meningsfulle opplevelser for folk i alle aldre. Åpent i februar:  kl.11.00  – 16.00, mandag stengt.Utstillinger i hovedbygninger er åpne. Friluftmuseet åpent men ingen aktivitet.

X