Bo hos oss

  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...

Hunderfossen Hotell & Resort ligger i naturskjønne omgivelser og med sentral beliggenhet i Gudbrandsdalen med gode forbindelser til områdene rundt oss. Lokalisert 400 meter fra Hunderfossen Familiepark med alle dets attraksjoner, 3 km fra Hafjell som sammen med Kvitfjell er Norges største alpinanlegg. 15 km fra sentrum av Lillehammer og kun 2 1/2 time kjøring ifra sentrale Oslo.

Lekeplassen ved Hunderfossen Hotell & Resort

Lekeplassen på Hunderfossen Hotell & Resort

Hotellet åpnet i 1996 og tilbyr en intim og koselig opplevelse med et hyggelig og vennlig personale. 40 bekvemme hotellrom med alle moderne fasiliteter bygget inn. Våre rom er innredet med komfor og trivsel i tankene og møter kravene til både barnefamilier, kursgjester, forretningsreisende og skiturister. I hotellet kan du finne gratis, hurtig WiFi tilknytning slik at du enkelt kan sende bilder og oppdateringer til familie og venner om ditt opphold i Lillehammer.

Hunderfossen er Barnas Hotell!

Hunderfossen er Barnas Hotell!

Alle våre helårs hytter og leiligheter kommer med en kjøkkenkrok og med dusj/wc. Mange har også en hyggelig peis og alle er trivelige og hjemmekoselige og tilbyr et godt avbrekk fra hverdagens stress og mas! Også i disse kan du finne nye TV’er med alle de forventete TV-stasjonene.

Våre sommerhytter er trivelige og enkle og tilbyr våre gjester et rimelig alternativ i sesongen mellom mai til oktober. Alle sommerhyttene er plassert rundt vår lille Svanesjø, med lett tilgang til sanitærbygg. Også alle sommerhyttene kommer med en liten kjøkkenkrok, med vann lett tilgjengelig i området rundt. Noen av sommerhyttene har også peis.

Losji i hytte på Hunderfossen Hotell & Resort

Losji i hotell, hytter, leiligheter og camping

Hunderfossen Camping er også et fullverdig alternativ. Vår campingplass tilbyr plass for store og små campingvogner og bobiler og teltplass for de som foretrekker det. Her er det fantastisk utsikt over til Hafjell og beliggenhet ved Lågen og Hunderfossen Kraftstasjon.

Hunderfossen Hotell & Resort kan tilby en bred og variert losjiløsning for reisende, om det er barnefamilier, forretningsreisende, Birken-deltagere, møtedeltagere eller idrettslag. Her kan vi tilby noe for alle! Vi ser fram til å ønske velkommen til oss her på Hunderfossen!

X