Aktiviteter og attraksjoner

  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...

eventyrlige aktiviteter og trolsk inspirasjon…

På Hunderfossen er det masse å finne på enten dere er på ren sosialt tur/kick off eller som et avbrekk i en konferanse. Hele året og i umiddelbar gangavstand kan dere velge mellom fartsfylte, fysiske aktiviteter og roligere omvisninger – eller en god kombinasjon. Konkurranselysten? Vi kan mange forslag og se spesielt under rebusløpet KAOS Kontroll der vi bruker flere av familie-/vinterparkens attraksjoner i en konkurransesetting i grupper.

150

Hunderfossen Høydepark

Tilgjengelig for grupper hele året! Tøft og luftig opp til 12 meter over bakken. Utfordrende, sosialt og morsomt. Dere er trygt festet i karabinkroker og vi besørger opplæring i forkant.  Varighet ca 2 timer. Minimum 10 pers. Alle med normal fysikk kan være med. Barn 7-15 må ha følge med en voksen, to barn pr voksen.

 

 

 

 

 

 

isbar

Kong Valemons Isbar

Majestetisk meislet i snø og is.. Kunsteriske utforminger i glassklar is og snø. Nye ideer og kunstere hvert år. Isbaren ligger i samme bygning som snøhotellet. Man kan få en omvising med drink av isglass eller sove hele natten med stil. Åpner siste helg i Januar 2019, og holder åpen til begynnelsen av mars 2019

 

 

 

 

 

Snow Hotel 2013

Hunderfossen Snøhotell

Skandinavias Sydligste snøhotell! Rommene er unikt kunstnerisk dekorerte med nye temaer hvert år. Dere sover ikke bare ute men gjør det med stil. Varme madrasser, reinsskinn og supersoverposer holder dere gode og varme. Dusj og frokost på varmt hotell er inkludert i prisen, samt evnt varme back-up rom. Alle får minnerik diplom! Åpner siste helg i Januar 2019, og holder åpen til begynnelsen av mars 2019

 

 

 

 

 

 

katedral

Iskatedralen

Iskatedralen på Hunderfossen er populært for vielser. Sammen med tur i Eventyrslottet for gjestene og middag i Trollsalen blir det eventyret virkelig for de nygifte. Iskatedralen er også en populær attraksjon og kan brukes til minikonserter og andre seremonier. Stemningen er det vanskelig å sette ord på. Åpner siste helg i Januar 2019, og holder åpen til begynnelsen av mars 2019

 

 

 

 

Eventyrslott

Eventyrslottet

Eventyrferd i datastyrte vogner hvor dere hører kortversjoner av eventyrene. Caprinos siste verk i vakre utsmykninger og over 100 eventyrfigurer samlet. Tilgjengelig på norsk, engelsk og tysk. Som en morsom og overraskende vri kan bedrifter lage sin egen versjon av historiene.

 

 

 

 

 

 

 

 

Videograf

Ivo Caprinos Supervideograf

Opplev Norge på kryss og tvers over 5 lerret med Caprinos egen teknikk. Fantastiske naturopplevelser fra hele landet med vakker musikk til. Kan også brukes som et spennende konferanselokale med plass til 124 personer og mulighet for flere.

 

 

 

 

 

 

Troll

Rebusløpet KAOS kontroll

Et morsomt og annerledes rebusløp som inneholder flere av familieparkens store attraksjoner/aktiviteter. Dere deles i lag og har 2 timer til å løse oppgavene. Det er ikke lov å spørre ansatte om hjelp, de vil ikke svare. Trollet kan spørres, men hun er veldig sky og må isåfall bestikkes med sang og dans eller sølvpenger. For store grupper, eller enklere varianter for mindre grupper.

 

 

Kanefart

Kanefart er en eventyrlig opplevelse for deg som ønsker å oppleve naturen i og rundt hotellet og Hunderfossen. Gjestene blir hentet foran hovedinngangen, deretter går turen rundt i skogen ved Hunderfossen. Med fakler, bjeller og reinsdyrsfeller er dette kanefart som fra gamle dager. Minimum 12 personer

Trollfallet

Som seg hør og bør har det flyttet inn digre troll i Eventyrslottet, høyere opp i etasjene. Og jammen har de ikke stjålet en prinsesse som sitter fanget i ett av tårnene. Vi lister oss inn.. og klarer du som Askeladden og redde henne eller ramler du langt ned i Trollgropa.. Eventyrlig morsomt for voksne grupper og flott oppladning til middag i Trollsalen.

veslefrikk

Ivo Caprinos Eventyrgrotte

Stemningsfullt gjensyn med gamle kjente fra Caprinos eventyrfilmer. Vakre tablåer med scener fra Syvende far i huset, Kvitebjørn kong Valemon og mange flere. Eventyrgrotta ligger under verdens største troll og er samtidig veien til Norges mest unike restaurant, Trollsalen, helt innerst i grotta. På middager serverer vi gjerne en aperitiff i grottefoajeen som tas med rundt.

 

 

 

 

 

 

Trollsalen Yngve

Trollsalen Restaurant

En restaurant det ikke finnes maken til noe annet sted i verden og en attraksjon i seg selv. Seks store troll, alle med sin egen personlighet, bærer hele takkonstruksjonen. Veggene er av store steinblokker og rommer flere vakre eventyrtablåer. Stemningen er lun og spennende og maten er basert på de beste råvarer fra norsk skog, fjell og vidde.

 

 

 

 

 

 

 

4191144151_5275626a

Il Tempo Ekstra Gigante

Spesialutgave av Norges mest spinnville bil, tegnet av Kjell Aukrust. Il Tempo Ekstra Gigante var familieparkens 30-års jubileumsgave til seg selv. Brukes til events/grupper i perioden mai-oktober. På sommeren etter parkens stengetid. Turen tar 1.5 minutt – klarer du mange? Med guide/aktivitør. Kr. 150,- minimum 20 personer.

 

gokart 028 (1)

Raske, elektriske gocarts

Miljøvennlige, kvikke og morsomme gocarts. Vi setter opp farta til voksne og lager konkurranse med heat. Ender i finale med to personer og vinneren får medalje, heder og ære. Kr. 300,- pr pers, minimum 30 pers.

 

 

 

 

 

EHZ_9480_2 (3)

Hjulbob i Bob-og Akebanen

Sommerbob! Tar 4 personer i tillegg til en autorisert pilot. Kommer opp i 100km/t. Boben har veltebøyler og nettingbur.

Kr. 375,- pr pers.

 

 

 

 

 

 

ehz_9552_lo

Paintball og andre tilleggsaktiviteter i Bob-banen

Paintball kr. 400,- pr. Pers. Påfyll av magasin kr 100,-.
Bueskyting, labyrint og andre tilleggsaktiviteter kr. 75,- pr. Pers

 

 

 

 

 

 

 

mann_minigolf

Minigolf

Hotellet har ny og flott minigolfbane, idyllisk til ved Svanesjøen og hytteområdet. Morsomt og sosialt for konferansegrupper som trenger litt avkobling og frisk luft. Tilgjengelig helt til snøen kommer og så snart den har smeltet igjen. Kr. 50,- pr pers

X