Konferanser/ Events

  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...

Eventyrlige kurs, konferanser og events

Kontakt vår møtespesialist for eventyrlige muligheter:

Firma navn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Emne

Melding

Isbar med drink i isglass

Kong Valemons Isbar serverer drink i isglass

Konferanse på Hunderfossen er magisk. intim og koselig atmosfære, eventyrlige aktiviteter hele året, sunn og god mat lagd fra bunnen av, og en masse trolsk inspirasjon.

Hunderfossen Stasjon Dovrebanen

Hunderfossen Stasjon – 250m fra resepsjonen

Her er restauranter og aktiviteter du ikke finner maken til noe annet sted. Og ikke nok med det, Hunderfossen har sin egen togstasjon på Dovrebanen og god avtale med NSB Gruppereiser. Start konferansen på toget – kun litt over to timer fra Oslo.

Eventyrlig hotell med plass for alle – Hunderfossen Hotell egner seg spesielt godt for kurs,konferanse eller andre arrangementer med 5-150 deltagere. Det er fint plass til opptil 100 personer i enkeltrom der 40 personer bor i enkeltrom på hotellet, og 60 personer bor i enkeltrom på hytter og leiligheter.

Møteromskapasitet

Ivo Caprinos Supervideograf - unike muligheter for presentasjoner

Ivo Caprinos Supervideograf – unike muligheter for presentasjoner

Hotellet har flere trivelige møtelokaler med alle fasiliteter du trenger, samt lokaler for mingling og gruppearbeid. For helt unike presentasjonsmuligheter; Ivo Caprinos Supervideograf.  Supert der flere ting skal presenteres samtidig. PC’er eller USB-sticks kan kobles til anlegget, og dere har fem lerret i en 225 graders bue tilgjengelig for fremvisning. Deltagere sitter i en behagelig kinosal med god plass rundt setene. Egner seg veldig godt til lanseringer.

Fakta om resorten
Konferansekapasitet 352
Antall rom på hotellet 40
Antall senger 114
Antall hytter/leiligheter 29
Antall senger hytter/leiligheter 161
Kapasitet i møtelokaler
  Kino Klasserom U-bord Kvm
Storstugu 120 90 40 120
Karistugu 80 50 26 100
Veslestugu   22 10 35
Andersstugu     20 28
Supervideograf 150     250

Priser konferanse

Hunderfossen Hotell & Resort har prisgunstige konferansepriser. Prisene inkluderer: overnatting med frokost, 2-retters lunsjbuffet med kaffe/te, 3-retters kjøkkenets middag med kaffe/te, møtelokale med ønsket oppsett, kaffe/te og oppskåret frukt. Fritt trådløst wifi på møterom, hotellrom, hytter/leiligheter og gratis parkering.

Vår lunsjmeny har lagt vekt på at den skal dekke mange behov, som igjen gjør deg mer effektiv slik at du holder resten av dagen. Derfor har Hunderfossen utviklet en buffet til lunsj som skal holde deg klar i hodet, mett men ikke døsig, gruppen får fleksibillitet til å spise når det passer i pausen. Buffeten vil ha 2 varme retter, stor salat buffet, brød, korn og yoghurt i tillegg til en frisk dessert. Dette er sunn god mat som holder oppe energinivået og som gjør at du gleder deg til middag.

Kapasitet restauranter og bar

Fossekroa Restaurant på hotellet. Her spiser dere frokost, lunsj og middag, med mindre dere oppgraderer til Trollsalen Restaurant under Trollet og få eventyrguiding og seks digre troll til bords! Dere kan også spise i eget lokale på hotellet: Årestugu (maks 50) og Andersstugu (maks 22) er begge særegne og koselige.

Tunet bak hotellet er supert for sommerfester. Vi flytter gjerne baren ut og har scene for underholdning. Hvis regn er det kort vei til Storstugu eller opp trappa til Fossekroa.

Fossekroa 88
Trollsalen 154
Simenstugu  25
Årestugu 50
Andersstugu 22
Kong Valemons Isbar (vinter) 100
Fossekroa

Særegne og trivelige Fossekroa på hotellet

Trollsalen Restaurant

Trollsalen Restaurant i Caprinos Eventyrgrotte – prikken over i’en på et arrangement


Sosiale aktiviteter / møtekrydder

Hunderfossen Høydepark

Høydeparken besørger kyndig opplæring

Positiv teambuilding, inspirerende, sosialt og som belønning etter lange møter. Fordelene med litt møtekrydder er mange. På Hunderfossen er det masse å velge blant i umiddelbar gangavstand fra hotellet; Fysiske aktiviteter som høydeparken, fart som snøscooter-, gocart- eller bobkjøring, omvisning i vakre Ivo Caprinos-attraksjoner, eller en morsom kombinasjon av alt i rebusløpet «Kaos Kontroll». Les mer om gruppeakviteter og events.

Ta gjerne kontakt med oss for en koselig prat, ingen arrangement er like. Tlf: 61 27 40 00 eller på hotell@hunderfossen.no

Betingelser for arrangement

Betingelser for nedlasting i PDF (1.19 MB)

Kontakt vår møtespesialist for tilbud og mer informasjon:

Firma navn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Emne

Melding

X