Eventyrlige julebord på Hunderfossen!

  • julen, julen, julen den er her... Hunderfossen!
  • Slapp av med litt kos på Hunderfossen
  • Julelandskap
  • Julestemning på Hunderfossen
Eventyrlige julebord på Hunderfossen

Eventyrlige julebord på Hunderfossen

god mat, god stemning, godt selskap…

Førjulen feires best på Hunderfossen Hotell & Resort. Med en eventyrlig ramme rundt julebordene og med god, hjemmelaget julemat, god underholdning, god stemning og godt selskap ligger alt til rette for en eventyrlig opplevelse!

I år kan vi tilby julebord i Trollsalen og i Storstugu på hotellet fra  695,- per person! Hvorfor ikke bli litt lengre  og tilbring natten i en av våre hytter eller på hotellet. Overnatting og julebord er tilgjengelig fra 1160,- per person i hytte eller fra 1295,- på hotellet.

Før julebordet kan selskapet starte med kanefart fra hotellet og gjennom vinterlandskapet rundt Hunderfossen. En flott og stemningsfull start på kvelden!

Julebords weekender er 25. og 26. november 2., 3., 9. og 10. desember.  Etter middag spiller YMSE, Navnet YMSE kommer av at du av får så ymse med ulik musikk. Dette er en gjeng med musikere som har lang erfaring innen de fleste sjangere.
Repertoaret strekker seg fra gamle gode låter til en del fra VG-listesjanger.

spilleglede og humør

ShowDJ Alexander X

 

 Pakkepriser med overnatting

Hvorfor ikke bo natten over? Per person i dobbeltrom på hotellet inklusive frokost og julebord er det kun fra  1295,-. Alternativt, bo i en av våre hytter, pris inklusive julebord fra  1160,- per person.

Ta kontakt med oss på telefon 61 27 40 00 eller send oss en mail på hotell@hunderfossen.no hvis dere ønsker mere informasjon eller vil booke!

X