Høstferie 2018

  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...

Opplevelser og aktiviteter for hele familien!

Velkommen til fargerike høstdager på Hunderfossen i rolige og vakre omgivelser. Her er det mange aktiviteter for både store og små, med masse moro i Hunderfossen Familiepark, Barnas Gård og Hunderfossen Hotell. I Fossekroa er det fyr på peisen og hjemmelaget, sunn og god mat for alle!

Bestill høstferie på Hunderfossen 

 

Barnas Høstferie:

Fra kun kr. 1495,- Per døgn for inntil 2 voksne og 2 barn på samme rom i perioden 28.9 – 6.10. 2018
inkl frokost 

Aktiviteter på hotellet

I høstferien (28. september til 6. oktober) er det egne aktiviteter med trollungen (Barneaktivitør) for barna på hotellet fredag og lørdag i uke 39 og 40. I tillegg er det mye gøy og moro for både små og store i alle aldre! Minigolf, eventyr-rebus i skogen, barnekino, lekerom og utendørs lekeplass.Høstferie på Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark, Barnas Gård og Norsk Vegmuseum åpent med masse aktiviteter og opplevelser i Høstferien.

Høstferie i Hunderfossen Familiepark
Lørdag 29. september, tirsdag 3.oktober, torsdag 4.oktober til og med søndag 7. oktober. Alle dager fra kl. 11.00 – 16.00. Alle attraksjoner bortsett fra badebasseng, rafting, radiostyrte båter er åpent også i Høstferien . Utvalgte serveringssteder holder åpent.

Priser inngang høstferie 2018 i Hunderfossen Familiepark
Pris inngang fra 120 cm kr. 369,- Barn 90-120 cm kr. 319,- Barn under 90 cm har gratis inngang. Over 65 år kr. 269,- Kontakt oss for pris på grupper over 20 personer.

Høstferie på Barnas Gård
Søndag 30. september, onsdag 3. , fredag 5. , lørdag 6. , onsdag 10. , fredag 12. og lørdag 13. oktober.  Alle dager fra kl. 11.00 – 16.00. 

Priser inngang høstferie 2018 på Barnas Gård
Pris inngang, alle over 2 år, kr. 139,- Barn under 2 år Gratis.  

Høstferieprogram på Vegmuseet

Norsk Vegmuseum ligger kun 500m fra hotellet og tilbyr eget ferieprogram for hele familien. Topp for store og små kjøretøyinteresserte! Levende museum med historisk og teknisk veghistorie i et spennende ute- og innemiljø. Museet har gratis inngang.

 

Gondol opp Hafjell med hinderløype på toppen

Ta gondolen i Hafjell Alpinsenter opp på fjellet til vakre turmuligheter. På gondolens endestopp er det også hinderløype for de minste barna, og restaurant med flott utsikt når sulten melder seg.

 

Jorekstad Fritidsbad

Stort badeanlegg 5 min kjøring fra Hunderfossen mot Lillehammer. To varme basseng (varmt nok for babysvømming), stort treningsbasseng, sklie, klatrevegg, badstuer og kiosk.

 

I tillegg har Lekeland Hafjell åpent i høstferien. Lillehammer by,  Maihaugen, Storgata og mer til ligger kun en liten kjøretur unna Hunderfossen

 

X