Høstferie

  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...

høsten kommer, adjø da sommer!

Velkommen til fargerike høstdager på Hunderfossen i rolige og vakre omgivelser. Her er det mange aktiviteter for både store og små, med masse moro i Hunderfossen Familiepark og på hotellet.  I restauranten er det fyr på peisen og hjemmelaget, sunn og god mat for alle!

Høstferie 1 natt hotell Høstferie 2 netter hotell

Høstferie 1 natt hytte  Høstferie 2 netter hytte

Aktiviteter på hotellet

I høstferien (3. oktober til 9. oktober) er det egne aktiviteter med barneaktivitør for barna på hotellet. I tillegg er det mye gøy og moro for både små og store i alle aldre! Minigolf, eventyrrebus i skogen, barnekino, lekerom og utendørs lekeplass.Høstferie på Hunderfossen

I tillegg til alt det gøye som skjer på Hunderfossen Hotell & Resort er det mange aktiviteter som skjer ellers i nærområdet!

Høstferie i Hunderfossen Familiepark
Lørdag 1.oktober, tirsdag 4.otober, torsdag 6.oktober, lørdag 8.oktober. Alle dager fra kl. 11.00 – 16.00. Alle attraksjoner bortsett fra badebasseng, rafting, radiostyrtebåter er åpent også i Høstferien . Utvalgte serveringssteder holder åpent.

Priser høstferie 2016 i Hunderfossen Familiepark
Pris inngang fra 120 cm kr. 249,- Barn 90-120 cm kr. 299,- Barn under 90 cm har gratis inngang. Over 65 år kr. 249,- Grupper over 20 pers kr. 249,-

 

Høstferieprogram på Vegmuseet

Norsk Vegmuseum ligger kun 500m fra hotellet og tilbyr eget ferieprogram for hele familien. Topp for store og små kjøretøyinteresserte! Levende museum med historisk og teknisk veghistorie i et spennende ute- og innemiljø. Museet har gratis inngang.

 

Gondol opp Hafjell med hinderløype på toppen

Ta gondolen i Hafjell Alpinsenter opp på fjellet til vakre turmuligheter. På gondolens endestopp er det også hinderløype for de minste barna, og restaurant med flott utsikt når sulten melder seg.

 

Jorekstad Fritidsbad

Stort badeanlegg 5 min kjøring fra Hunderfossen mot Lillehammer. To varme basseng (varmt nok for babysvømming), stort treningsbasseng, sklier, klatrevegg, badstuer og kiosk.

 

I tillegg har Lekeland Hafjell åpent i høstferien og vi nevner Lillehammer by med Maihaugen, Storgata og mere til.

 

X