Trollsalen Restaurant i Ivo Caprinos Eventyrgrotte

  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...
  • Hunderfossen Hotell & Resort - Eventyrlig god...

Inn kom et bord dekket med de kosteligste retter…

EventyrgrottenDet var en gang noen idérike mennesker som bestemte seg for å gjøre noe helt spesielt da Lillehammer ble tildelt til Olympiske Vinterleker på Lillehammer. Da jubelen hadde lagt seg etter IOC presidents berømte uttalelse «the decision is..» ble det også tatt en viktig beslutning på Hunderfossen.

Med eventyrene som utgangspunkte ble ideen unnfanget om å bygge et spisested det ikke fantes maken til noe annet sted i verden. – vi vil bygge en sal der trollene virkelig kom til syne og viste sin styrke; trollene selv skulle bære hele takkonstruksjonen i salen.

Enkelt var det ikke og mye stein måtte flyttes og løftes for å få det til. Men med trollenes kraft og flinke håndtverkere ble Trollsalen skapt i løpet av 1990/91. Idéskapere var Kari og Anders Huusetrollkjerringa_med_gullklumpen sammen med Ivo Caprino. Ivo og hans stab sørget for de rette trollene og de nye eventyrtablåene i grotteveggene, mens Anders tok seg av de bygningsmessige ideer og sørget for at disse ble gjennomført. Så enkelt var det! Og når enkelte spør hvem arkeitekten har vært, er det riktige svaret; ingen!

Med fyr på peisen og kaffe fra kobberkjeler er vi sikre på at du aldri har opplevd maken til stemningen  du finner i Trollsalen.. Ikke rart ble den da også kåret til Norges beste parkrestaurant i 2013.

Åpningstider og tilgjengelighet
Trollsalen Restaurant er åpen med à la carte lunch og middagsmeny på de aller fleste Hunderfossen Familieparks åpningsdager*. I tillegg kan Trollsalen bestilles som selskapsrestaurant hele året på alt fra private sammenkomster, bryllupsmiddager, konfirmasjoner til større forretningsmiddager – med eller uten dans og underholdning. Troll_gift_trollsalenEt selskap her kombineres gjerne med besøk i et utvalg av våre attraksjoner og aktiviteter i og utenfor Hunderfossen Familiepark eller den magiske Hunderfossen Vinterpark.  Ta kontakt med oss på telefon 61274000 for tilbud!

∗I ordinær åpningstid for Hunderfossen Familiepark må gjestene som ønsker å besøke Trollsalen løse inngangsbillett til Hunderfossen Familiepark.

Heks

Levende hekser kan dukke opp overalt på Hunderfossen..

Flash_trollsalen_low

X